Evenimente

MENTORAT CERCURI DE FEMEI 

CE SUNT CERCURILE DE FEMEI? 

Femeile s-au adunat în cerc dintotdeauna, în triburi sau sate, Red Tents sau șezători. Nu știau atunci explicațiile știintifice despre hormonii care se eliberează atunci când femeile sunt împreună cu alte femei, nu știau implicațiile pshihologice ale unui spațiu sigur în care te simți auzită și văzută, nu știau despre semnificația cercului în geometria sacră. Sau poate că știau toate acestea, și mult mai multe. Poate că tocmai de aceea cauza suferinței cele mai profunde a femeii de azi pornește din izolare, din absența conectării reale, a unui grup de suport și a unei comunități fără judecată și învinurie, ci plină de acceptare și sprijin.

Cercurile de Femei sunt un spatiu sigur și sacru, unde ne primim, ascultăm și conectăm, la noi însene și unele la altele, văzându-ne una pe cealaltă cu ochi proaspeți, cu putere interioară, cu o privire ce spune un real “Namaste”.

Haide în comunitatea de Facebook Cerc de Femei, Cercul Lunii pentru informații despre întâlniri lunare și multe alte resurse minunate ♥

“Iunia dragă <3 îți mulțumesc din tot sufletul pentru că ai dat naștere acestor seri speciale pentru femei. Simțeam că aparțin de cerc – o energie fantastică și o conexiune de la inimă la inimă… Te apreciez enorm pentru că ești o persoană autentică, dedicată, nu ai grăbit nimic, ai ascultat, ai întrebat, ne-ai ghidat”

“Îți multumesc pentru eveniment, pentru conexiune, pentru ca ne-ai adus inimile atât de aproape aseară la toate! Wow, e coplesitor pur și simplu și atat de fin, delicat și frumos! Recunoștință profundă, Iunia!”

MENTORAT GĂZDUIRE CERCURI DE FEMEI

Iar dacă îți dorești să găzduiesti astfel de spații și nu îți e clar de unde să începi, sau cum să continui, te invit în Programul de Mentorat pentru Găzduire Cercuri de Femei, despre care poți să afli mai multe aici. Cea de-a patra ediție va începe în toamna anului 2023. Înscrie-te aici pentru mai multe detalii. 

“Pe departe highlightul meu din ultimii ani de creștere si regăsire a femeii din mine”

“O călătorie magică care a deschis multe uși închise, un suport fizic, online și energetic fantastic de mare. O conexiune cu femeia ancestrală și cu arhetipurile feminine necesare fiecăreia în viața de zi cu zi.” 

“Faptul că energia din cadrul întâlnirilor e atât de puternică dar blândă în același timp mă întărește extrem de mult, și văd cum cresc sufletește cu încredere și curaj. Recunoștință, Iunia, pentru că exiști și pentru că ne oferi și nouă din darul tău!”

TABERE

De-a lungul anilor am realizat că atunci când oamenii vin împreună și reușesc să formeze un spatiu sigur, de non-judecată, în care fiecare își asumă responsabilitatea asupra propriilor procese, decizii și creșteri, se întâmplă ceva spectaculos, imposibil de planificat, scris într-o curricula sau pus într-un program.Tabere pe care le găzduiesc și co-găzduiesc în această perioadă sunt în principal în 3 formule:

1. Cu echipa Beyond Retreats – îți recomand să citești mai multe despre noi aici

Cele 2 tabere standard pe care le facem anual sunt Inner Waves, în Maroc, unde ne bucurăm de surf, nisipuri aurii, experiența culturală și transformare cu bucurie, și o călătorie anuală pe Via Transilvanica. În 2023 am făcut primul tronson, luând Bucovina la pas, iar în 2024 urmează continuarea celor 122 de km pe tărâmurile acestea absolut magice.

2. Cu jocul Integration Game  

Am creat jocul Integration Game împreună cu Sabin Mureșan după o serie de evenimente, inclusiv tabere, organizate cu intenția armonizării dintre feminin și masculin, în interior și în exterior. Taberele pe care le organizăm acum în jurul jocului au scopul de a aduce tribul împreună – oameni care rezonează cu valorile jocului și care își doresc să se conecteze cu alții asemenea lor. Aceste tabere duc de asemenea participanții în culise, pregătindu-i pentru a deveni facilitatori ai jocului și a-și crește propriile comunități cu ajutorul lui. 

3. Tabere pentru femei în cadrul Programului de Mentorat pentru Găzduire Cercuri de Femei, tabere She is Dance, precum și diverse colaborări cu alte femei, pentru femei.  

Te invit să te înscrii la newsletter pentru a primi din timp informații despre următoarele tabere și evenimente.

“Cred că în tabăra asta te primești pe tine înapoi. Te ai, te observi, te simti și te iubești. Înveți să trăiești cu tine în armonie cu întreg Universul.” Lidia

„Mă bucur mult că am putut face asta. Mulțumesc din inimă! Aș sugera oricui să treacă prin asta. E un proces emoțional, intens, care merită trăit. Mă simt mai sigură pe mine și împăcată cu tot ceea ce sunt.”  Alexandra

„Experiența m-a scos din zona de confort pe toate planurile: emoțional, fizic, mintal. Nu aș fi vrut să fiu nicăieri altundeva decât aici.”  Daniela

YouTube
Instagram
0