Azi lansam carti la Bucuresti :)

Sunt extrem de entuziasmata despre ziua de azi. Joi. 25 aprilie.

Azi voi revedea niste oameni pe care nu i-am mai vazut de sapte-opt ani. Pe altii de trei-patru ani. Doi. Sase luni. Doua luni. Ieri.

Azi voi intalni pentru prima data live o serie de oameni pe care i-am cunoscut virtual datorita cartii, sau datorita vreunui articol de-al meu, cotroversat sau nu, publicat pe undeva sau nu.

Azi voi cunoaste oameni pe care nu i-am cunoscut nici macar virtual pana acum, dar care au incredere si inima deschisa, si vin sa impartasim momente si povesti.

Azi voi petrece clipe speciale in prezenta acestor oameni, toti minunati, toti deosebiti, toti in inima mea.

Azi ma voi bucura din tot sufletul.

Azi va fi o zi eterna :).

Azi.

Sper sa vii si tu!

2 Responses to Azi lansam carti la Bucuresti :)

  1. Liliana Serban

    Asa a fost! O zi speciala, lansarea cartii tale in Bucuresti! Sunt bucuroasa ca am avut ocazia sa te revad (in 2008, a fost prima intalnire cu tine, destul de fugitiva, scurta), dar am stiut de atunci ca te voi mai revedea si ca destinul iti va darui ceva special: cunoasterea lumii! Te felicit pentru ceea ce esti si pentru ce sunt ceilalti in prezenta ta! Esti speciala Iunia si astept cu nerabdare urmatoarea carte ( pentru ca a veni)…chiar daca timpul a fost limitat la “Clubul taranului roman” si nu am reusit sa vorbim mai mult, pentru ca fiecare participant era nerabdator sa intre in posesia cartii, vom purta legatura virtuala! Te apreciez pentru ceea ce esti! Felicitari! <3<3<3

    • iunia

      Va multumesc din suflet, pentru ca ati venit, pentru cuvintele impartastite, pentru incredere, pentru tot :). Cu siguranta vom purta legatura virtual:). Cu mare drag!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.