Nu am curajul sa ma uit la data ultimei postari de pe blog, asa ca doar scriu. Stiu ca a trecut mult totusi, si stiu si de ce. Primele 3 saptamani pentru ca eram taman in Bahrain, si cineva undeva a decis ca din tara aceea mica si fascinanta sa nu pot accesa deloc orice tine de iunia.ro. Ok, am gandit, o pauza e necesara oricui din cand in cand. Am scris totusi un articol despre vreo doua experiente de acolo, articol pe care Cezar l-a publicat pe imperatortravel.

Apoi, urmatoarele trei saptamani au trecut atat de intens incat pur si simplu nu pot sa ma impac cu data pe care o vad in calendar – unde, ma tot intreb, sa se fi scurs atatea zile, si sa para ca au trecut abia 3 ore?? Motivul e unul special – zilele multe s-au scurs in Atelierul de Infrumusetare Interioara care ne imbucura sufletelul deja de o luna :0). Va povestesc curand de tot despre el, mai pe larg, si cu imagini. Aici e un mic preview.

Acum am dorit sa va spun ca in cazul in care nu v-ati hotarat asupra cadourilor de anul acesta, “Prin lume, Spre mine” va pleca toata luna aceasta spre destinatari gata semnata si frumos ambalata :). Comanda se plaseaza normal de pe www.iunia.ro/carti, si te rog doar ca pe langa adresa de livrare sa adaugi si “Cu autograf pentru…”. Ca sa stim 🙂

fbCover_winter_faraFuntita (1)

Ah, si te mai rog ceva. E important si semnificativ, e pentru viitorul meu, al tau, al copiilor nostri si al lumii. Semneaza te rog aceasta petitie, pentru a face bucatica ta de datorie spre stoparea unor abuzuri care au facut si fac Romania o tara din care oamenii vor sa fuga. Si trimite un gand bun spre cei ale caror minti sunt intunecate. Iti multumesc cu tot sufletelul!

Si-ti trimit imbratisari mari si pline de drag!!!