Anul trecut prin primavara, cineva m-a intrebat ce planuri/vise am acum ca m-am intors acasa. Aveam doua la acel moment:

1. Scrierea si publicarea unei carti, ceea ce s-a intamplat in februarie anul acesta, cand Prin lume, Spre mine. Un jurnal al devenirii a vazut lumina tiparului.

2. O ceainarie in Timisoara care sa constituie un spatiu de crestere, dezvoltare, cunoastere si autocunoastere, invatare si intelegere pentru toti cei care-i calca pragul. Un spatiu in care cel ce paseste sa se simta in siguranta doar sa FIE, fara masti, fara judecati, fara teama. Un spatiu de sprijin reciproc, plin de magie, bucurie si iubire.

Cata veselie sa constat ca inainte ca acul calendarului sa bata sfarsit de 2013, ambele vise devin realitate!! Si imi confirma inca o data ca tot ce e nevoie e sa cred si sa fac ceea ce fac din tot sufletul, si cu autenticitate.

Universul acesta minunat mi-a intersectat cararea cu a cuiva care avea acelasi vis, si in momentul in care Denise (Asociatia LookInside),  imi vorbea despre Atelierul de Infrumusetare Interioara la care visa,  eu recunosteam in vorbele ei ceainaria din visul meu. E mai frumos decat in visul meu, insa, pentru ca acest spatiu se constituie si se va intretine prin contributia colectiva a tuturor persoanelor care doresc sa fie parte din el. E un spatiu comun, creat de Oameni pentru Oameni.

857922_468042569978376_943306761_o

Deschiderea oficiala a spatiului de pe strada Gheroghe Lazar nr 8 va avea loc in 15 Noiembrie, dar portile s-au deschis deja pentru a primi lucrusoarele, veselia si energia minunata a celor ce vor sa-si lase amprenta in Atelierulul de Infrumusetare Interioara.  Maine, sambata, in intervalul 14-19 te asteptam cu ceai, zambete si imbratisari nelimitate sa ne vezi si sa-ti aduci contributia speciala. Vezi aici cam ce am avea nevoie, si invita-ti si prietenii 🙂

Ne vedem cu maaaare drag!!