Azi e ziua internationala a cartii (Nota ulterioara: ma rog, pana a ajuns live, “azi” a devenit “ieri”)! Ce zi mai buna pentru a anunta cadoul meu de Paste pentru toti cititorii si viitorii cititori ai cartii “Prin lume, Spre mine”? 🙂

Am decis ca toate cartile comandate incepand cu ziua de azi si pana in 3 mai vor ajunge la cititori impreuna cu un autograf special din partea mea. Tot ce trebuie sa faceti este sa specificati in casuta cu adresa de livrare si “Autograf pentru …”

Sarbatorile de Paste indeamna la introspectie si la iubire, iar “Prin lume, spre mine”, pe langa aventuri si suspans, indeamna exact in aceste doua directii. Astfel ca, daca esti in pana de idei pentru cadouri de Paste,  iti usurez munca si iti trimit carticele cu dedicatie pentru cine vrei tu :).

flori

De asemenea, la fiecare 7 carti comandate pana la aceasta data, 1 carte se va duce inspre biblioteca unei scoli. A unui penitenciar. La saloane de spital. Azile de batrani. Etc. Etc. Etc. Daca oricare dintre voi este interesat in a sprijini aceste demersuri, in orice forma posibila, va rog din suflet sa-mi scrieti la iunia@iunia.ro.

Va doresc sa va pregatiti in cel mai minunat mod pentru aceste sarbatori, sa va invaluiti de pace, lumina si miros de cozonaci. Sa ne bucuram de noi si unii de altii:).

Va imbratisez cu drag!

(Nota ulterioara: am decis sa extind aceasta mica initiativa si ca un cadou de ziua mea, astfel ca autografele si cartile ce merg spre biblioteci (sase si-au gasit deja “biblioteca proprietara”) se aplica pana in data de 17 mai. Va multumim tare!:) )