scriitoare

A venit in sfarsit si ziua speciala in care “Prin lume, Spre mine” va ajunge sa vada capitala!

Locasul hotarat a fost Clubul Taranului, din cadrul Muzeului Taranului Roman, care ne va gazdui in seara de 25 Aprilie 2013. Gandim noi ca va fi un eveniment inedit, cu invitati speciali, muzica, imagini si delicatese din diverse colturi ale lumii, precum si prezente virtuale de peste oceane, de pe insule si din deserturi (toate locuri cu wireless, totusi 🙂 ). 
Asa cum multi dintre voi stiti deja, “Prin lume, Spre mine” s-a nascut in urma unei calatorii de cativa ani prin lume, pe unde am umblat ca sa aflu cine locuieste in mine. Cartea cuprinde lectiile si schimbarile majore de perspectiva pe care am avut privilegiul sa le castig in acesti ani, si care mi-au facut si imi fac viata mai frumosa in fiecare clipa. Mi-am dorit sa impartasesc toate acestea cu lumea din jurul meu, şi acest lucru s-a intamplat sub forma carţii de fata.

Va asteptam cu drag si caldura joi, 25 Aprilie, la ora 18.30, atat pe voi cat si pe prietenii vostri care ar aprecia cateva momente petrecute intr-o atmosfera deosebita. Mai multe detalii se pot gasi si pe Facebook.

Pana atunci, ce s-a mai auzit despre carte la matinalul de la TVR3,  Regional Cafe.

la Radio Romania Cultural

si prin bloguri de calatorie

Placerea de a calatori – Un jurnal al devenirii, Intalniri si oameni – Iunia

Imperator Travel – Uraaa Iunia Pasca isi lansaeaza cartea si la Bucuresti

Consilier Vacante – A calatori este o alegere

Plimbarici – Iunia calatoare prin toata lumea

 

Sa ne vedem acolo, cu tare mare drag!!:)